Meld je aan voor de nieuwsbrief

 
ok icon groenSinds 1986                  ok icon groenBetrouwbaar                  ok icon groenActueel                    ok icon groenErvaren Consulenten                 ok icon groenMeer dan 20.000 Consulten     
Facebook Twitter YouTube
Inloggen

Login

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Nederland  0900-9313 € 0,90 p/m 

België  0907 07385 € 1,50 p/m

Nu ook bellen met Credits:

Voor direct aankopen van credits klik hier 

Bekijk de mogelijkheden van het betalen met credits hier

Zit jij met vragen die jou op dit moment bezig houden? En spelen er wellicht zaken die belemmeren dat jij lekker in het leven kunt staan? Raadpleeg dan één van de deskundigen op onze spirituele hulplijn.

Bekijk de info over de Spirituele Hulplijn

Zit je even niet zo lekker in je vel? Verloopt je leven niet zoals je verwacht? Ben je minder gelukkig in je relatie? Loop je vast op je werk? Moet je een keuze maken, maar weet je niet welke de juiste is? Wil je weten wat jouw blokkades zijn, waardoor je niet bent wie je eigenlijk wilt zijn? Kortom: heb jij een vraag die jou momenteel bezig houdt? Leg deze dan voor aan één van de deskundigen op onze spirituele hulplijn.

Verschillende disciplines op onze consultlijn

Je vindt op onze spirituele hulplijn een verscheidenheid aan spirituele specialisten: van mediums tot astrologen en van paragnosten tot coaches. Iedere specialist heeft zijn eigen bekwaamheden en gaven, waarmee hij of zij jou optimaal mee tot dienst kan zijn. Dus met welke vraag je ook zit, de deskundigen doen hun uiterste best om jou duidelijkheid te verschaffen of om jou een steuntje in de rug te geven. Juist doordat het spirituele hulpteam verschillende disciplines beheerst, is er altijd wel iemand op onze spirituele advieslijn die jij zelf kunt selecteren om jou te woord te staan.

Paralijn: consults van mediums en paragnosten

Als je kijkt naar wat een medium op onze spirituele hulplijn voor je kan betekenen, dan is dat meer dan alleen maar adviezen geven. Een medium kan ook, als jij dat wilt, contact leggen met een overleden dierbare van jou. Een medium maakt daarbij vaak gebruik van een persoonlijke spirituele gids of engel. Deze geeft via beelden en energieën informatie aan het medium door, welke hij of zij zodanig kan interpreteren dat er gerichte boodschappen uit voort komen. Er wordt soms gedacht dat een paragnost ook deze gaven heeft, maar dat is lang niet altijd het geval. Een paragnost kan jou – net als een medium overigens – iets vertellen over jouw verleden, heden en toekomst. Ook kunnen paragnosten op onze spirituele advieslijn je met raad en daad bijstaan, evenals een helderziende, mental coach, relatie coach, tarotist, numeroloog et cetera.

Astrolijn: consults van astrologen

Je vindt ook astrologen op onze spirituele hulplijn. Zij kunnen aan de hand van jouw geboortedatum en -tijdstip specifieke kenmerken vaststellen, die jou meer duidelijkheid over jezelf kunnen geven. Onze hulplijn is dus tevens een astrolijn, aangezien de aanwezige astrologen zeer deskundig zijn op hun gebied. Voor veel mensen is het raadplegen van een astroloog een aangename manier om iets te weten te komen over zichzelf, aangezien astrologie uitgaat van gegevens die aan jou als persoon verbonden zijn. Aan je geboortedatum kun je immers niets veranderen, dus de kenmerken die daaraan zijn gekoppeld, zijn duidelijk weer te geven.

Spirituele hulplijn: helderwetend

De consulenten op onze spirituele hulplijn hebben wij gescreend op hun kwaliteiten. Mede door hun levenservaring en beschikbare gaven zijn onze spirituele hulpverleners in staat jou optimaal te woord te staan. Juist doordat we personen hebben geselecteerd die meerdere facetten beheersen, kun je op meerdere gebieden bij ze terecht. De meeste deskundigen op onze spirituele bellijn hebben helderwetende vermogens, waarmee ze jou direct gerichte adviezen kunnen geven. Je kunt helderheid krijgen in wat er bij jou speelt of wat ervoor zorgt dat je op dit moment niet zo lekker in het leven staat.

Hart onder de riem via de spirituele advieslijn

Het voordeel van een spirituele helper raadplegen op onze spirituele consultlijn is dat je zelf anoniem kunt blijven. De persoon aan de andere kant van de lijn kent je niet persoonlijk, wat ervoor zorgt dat hij of zij pure boodschappen doorkrijgt die op jou als persoon van toepassing zijn. Zo kan een helper op onze spirituele hulplijn je bijstaan in moeilijke tijden, bijvoorbeeld bij de emoties die spelen bij een scheiding of bij het verlies van een dierbare. Maar ook als je problemen op je werk hebt of er zijn andere redenen die invloed op je leven hebben, dan kunnen de deskundigen van onze spirituele bellijn je een hart onder de riem steken en zul je weer een lichtpunt in je leven gaan zien.

Spiritueel consult: gevoel volgen

Je kunt onvoorbereid bellen naar één van onze deskundigen, zodat je het gesprek laat komen zoals het komt. Maar je kunt je ook voorbereiden door alvast een aantal vragen op papier te zetten, waar je graag antwoord op wilt krijgen. Op die manier weet je zeker dat je niets vergeet voor te leggen aan de door jou uitgekozen deskundige. Doordat je bij onze consulenten ziet staan waar zij in gespecialiseerd zijn, kun je gericht een keuze maken voor iemand die jou aanspreekt. Vaak is het goed om je door je gevoel te laten leiden naar de persoon die jij wilt spreken. Het gevoel geeft immers meestal prima aan wie goed bij je past.

ParaVisie-magazine heeft 20 geregistreerde gebruikers
Betsy
 Boxnr. 4229 

Sandra  Beschikbaar    Nederland vlag0900-9313 Belgie vlag0907-07385

Medium, Helderziend, Kaartlegger

Heldervoelend, Helderwetend, pendelaar,legt Madame Lenormand kaarten.
madama
 Boxnr. 4215 

Madama  Beschikbaar    Nederland vlag0900-9313 Belgie vlag0907-07385

Medium, Mentalcoach, Relatiecoach, Raadgever, Helderziend, Kaartlegger

Inzicht en informatie in levensprocessen en keuzes in werk, liefde en relaties d.m.v. heldervoelende en helderziende waarneming, een verandering van perspectief. Ook consulten voor bedrijven.
Ana Akkermann
 Boxnr. 4202 

Ana Akkermann  Beschikbaar    Nederland vlag0900-9313 Belgie vlag0907-07385

Medium, Mentalcoach, Paragnost, Relatiecoach, Raadgever, Helderziend, Kaartlegger

Bekend van tv en het boek Rimpels op je ziel. Sinds 1994 werkzaam als spiritueel coach. Je kunt mij raadplegen voor een Lenormandreading.
John
 Boxnr. 4214 

John  Beschikbaar    Nederland vlag0900-9313 Belgie vlag0907-07385

Mentalcoach, Lichaamcoach, Relatiecoach, Raadgever

Reiki Leraar en Hartcoherentie Coach.Stresscounseler en NLP Master Practitioner. Zeer invoelend. Luisterend oor zonder oordeel.
Jaap
 Boxnr. 4204 

Jaap van den Bold  Beschikbaar    Nederland vlag0900-9313 Belgie vlag0907-07385

Medium, Paragnost, Raadgever, Helderziend, Tarotist, Numeroloog

Paragnost,helderziende waarnemingen, zo maar een goed gesprek.
EliseSC
 Boxnr. 4219 

Elise  Afwezig 

Medium

Als alle deuren dichtgevallen zijn, help ik jou samen met mijn gidsen een nieuwe ingang of open deur te vinden. Als de duisternis dichtbij komt werk ik in het licht om deze te verjagen.
MarcelV
 Boxnr. 4210 

Marcel  Afwezig 

Medium, Paragnost, Helderziend, Dierencoach

Medium, Healing-medium, Dierentolk, Paragnost helderziend, heldervoelend, helderhorend
Sonja
 Boxnr. 4211 

Sonja Dover Medium  Afwezig 

Medium, Paragnost, Raadgever, Helderziend, Dierencoach

Medium voor Mens & Bedrijf & Dier,
Samen met u de ongemakkelijkheid of gebeurtenis inzichtelijker maken....... via een goed gesprek en/of luisterend oor.......als medium ondersteun ik U liefdevol.
Maya
 Boxnr. 4207 

Maya  Afwezig 

Medium, Raadgever, Tarotist, Kaartlegger

Healer (ook op afstand)Voor een goed gesprek,en een luisterend oor.Tevens foto reading en chakra reading., Ik werk onder andere met Avalon ELA- Energy Healing,en kristallen.
elsvanderhorst
 Boxnr. 4217 

Els van der Horst  Afwezig 

Medium, Mentalcoach, Relatiecoach, Raadgever, Helderziend

In gesprek rust en helder inzicht krijgen in herhalings patronen/levenslessen, om verandering in jezelf te krijgen. Wat doorwerkt in het NU en morgen op werk, relaties, emoties, misbruik etc.
Nelleke
 Boxnr. 4216 

Nelleke  Afwezig 

Medium, Mentalcoach, Relatiecoach, Raadgever, Tarotist, Dierencoach

Als medium help ik je graag met vragen die je hebt over jezelf, je werk, relaties, je dromen of je (huis)dieren. Ik kan jou hulp bieden maar we kunnen ook even praten van mens tot mens; alles is goed.
ChantalP
 Boxnr. 4225 

Chantal Pelt  Afwezig 

Mentalcoach, Relatiecoach, Raadgever, Kaartlegger

Ik leg Lenormand kaarten, ben heldervoelend en helderwetend. Ik coach en werk in het nu, zodat er een toekomst te maken valt. Specialisatie: tweelingzielen.
Mina
 Boxnr. 4203 

Mina  Afwezig 

Medium, Mentalcoach, Relatiecoach, Raadgever, Helderziend

Heldervoelend, helderwetend en helderziend medium. Ik werk met mijn gidsen en maak ook contact met overledenen.
Aantal jaren ervaring met reinigingen op locaties om de rust te laten terug keren.
mirjam0909
 Boxnr. 4223 

Mirjam Kraamer  Afwezig 

Mentalcoach, Paragnost, Raadgever, Dierencoach

via waarnemingen/weten/voelen en horen krijg ik informatie door om U te helpen bij levensvragen; contact met overledenen en dieren.
ErikO
 Boxnr. 4221 

Erik Overduin  Afwezig 

Mentalcoach, Paragnost, Tarotist, Numeroloog

Hoog empathisch en intuïtief paragnost, die met behulp van tarot en numerologie de huidige situatie en de nabije toekomst kan uittekenen en uitrekenen.
Gery
 Boxnr. 4201 

Gery Lammertse  Afwezig 

Medium, Relatiecoach, Raadgever, Kaartlegger

Mensen hebben uiteenlopende vragen. Bij mij kun je er van op aan dat al je vragen zullen worden beantwoord. Ik luister naar jou.
KlaasB
 Boxnr. 4213 

Klaas Bosma  Afwezig 

Medium, Paragnost, Raadgever, Helderziend

Samen met mijn gidsen zou ik d.m.v helderziende/horende en voelende waarnemingen, inzicht kunnen geven in uw situatie. Tevens kunt u bij mij terecht met alle soorten vragen. Huisreiniging en healing.
Esther
 Boxnr. 4230 

Esther  Afwezig 

Medium, Paragnost, Helderziend, Tarotist, Kaartlegger

Graag geef ik u antwoord op vragen en geef ik u inzicht in uw leven zoals bv liefde, levenspad of andere persoonlijke zaken want; inzicht is uitzicht. Ook maak ik contact met overleden dierbaren.
TonB
 Boxnr. 4222 

Ton  Afwezig 

Medium, Paragnost, Helderziend

Helderziend, heldervoelend, paragnost, aura lezen, psychometrie en magnetiseren, spiritueel consultant voor bedrijven of luisterend oor. BDE ervaringen.
Bartho
 Boxnr. 4228 

Bartholoméus  Afwezig 

Paragnost, Raadgever, Kaartlegger

Paragnost, pendelaar. Relatie- en karakterspecialist. Verleden/ heden/toekomst. Gespecialiseerd in persoonlijkheidsstoornissen. Ook voor zakelijk inzicht. Kaartlegging mogelijk.(OH-kaarten)

Nieuw op de Hulplijn

Gastenboek Hulplijn

Bekijk ervaringen van anderen of plaats uw eigen bevindingen of opmerkingen in het Gastenboek van de Hulplijn.

Facebook

Tweets