Meld je aan voor de nieuwsbrief

 
ok icon groenSinds 1986                  ok icon groenBetrouwbaar                  ok icon groenActueel                    ok icon groenErvaren Consulenten                 ok icon groenMeer dan 20.000 Consulten     
Facebook Twitter YouTube
Inloggen

Login

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Ondergang én redding nabij

Kristallen netwerk in NL
In haar boek De waarheid aan het licht schetst medium Helena Scheper een somber en tegelijkertijd hoopvol toekomstscenario voor de mensheid. Ondanks natuurgeweld en negatieve beïnvloeding van kwaadwillende buitenaardsen, zijn er elementen die de helpende hand bieden, zoals vredelievende buitenaardsen en mensen met een zielsafstemming van de vierde en zelfs vijfde dimensie.

Nederland speelt een bijzondere rol in het reddingsplan van de aarde. In het boek lezen we: 'De groep vierdedimensiemensen wordt steeds groter op aarde. Deze zal eerdaags de voorbeeldfunctie bekleden voor allerlei maatschappelijke ontwikkelingen. Vooral in Nederland is deze groep vertegenwoordigd. Hier is een zogenaamd kristallen netwerk aanwezig in de aardkorst dat is afgestemd op de trilling van de vierde dimensie in de kosmos. De kristallen versterken de uitstraling van de vierdedimensie-energie. Dat is heel stimulerend voor mensen van de vierde dimensie...' (pagina 240).

waarheid aan het lichtMeer lezen? Je kunt Helena's boek winnen door een mail te sturen naar [email protected]. Leg uit waarom het boek je aanspreekt en geef aan of je deze titel winnen wilt, of juist haar eerst boek Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij? Vergeet ook je adresgegevens niet te vermelden!

Reacties  

# Joyce van Dobben 25-04-2017 09:45
[email protected] Ik zou dit boek graag lezen omdat ik al jaren geleden hoorde dat Nederland een speciale "functie" en voortrekkersrol heeft. Dit is een thema dat me al lang bezighoudt, ook als spiritueel kunstenaar... Daarom meld ik me aan, ben benieuwd naar "de waarheid aan het licht".
Antwoorden
# Maja van der zijden 10-05-2017 12:54
Ik dat nederlanders het hebben van een goed leven nog steeds als belangrijkste overtuiging hebben. Dus als de crisis hoog is hebben ze al snel weer hun draai om verder te gaan. Dat zie bv belgen en duitser niet doen die hebben een andere weerbaarheid. Onze cultuur vind ik zelf heel dubbel maar het heeft ook zo n voordeel
Antwoorden
# Lizette Moonen 17-05-2017 12:14
Ik zou graag het boek: waarom is noet iedereen zo liefde vol als jij, winnen. Dat doe ik dan cadeau aan mijn dochter omdat zij die vraag vaak stelt. Hopelijk wordt haar dan veel duidelijk waarom niet iedereen liefdevol aan voelt.
Antwoorden